Level IT
<
Onderzoek en innovatie

Level IT is gevestigd in het Liège Science Park en neemt deel aan projecten rond toegepast onderzoek en pilootprojecten. Level IT past innoverende oplossingen toe op het gebied van webplatforms, mobiele applicaties en verbonden voorwerpen (IoT).


Businessoplossingen op maat

Level IT levert volledige en op maat gesneden informaticaoplossingen waarmee u processen in bedrijven en organisaties in goede banen leidt.


Uw projecten van A tot Z

Level IT houdt zich bezig met uw informaticaprojecten van A tot Z, van de voorstudie tot de follow-up en de evoluties ervan, van scanner tot smartphone.


Deskundigheid en ervaring

Level IT kan bogen op tientallen jaren ervaring met de analyse van businessprocessen van ondernemingen en begrijpt waar mensen in hun job mee bezig zijn.


De digitale overgang begeleiden

De hoeveelheid gegevens neemt snel toe. Level IT helpt u de informatie in uw organisatie te beheren, te centraliseren en tot leven te brengen.


Industriële informatica

Wij zijn uw partner bij het ontwerp en de natuurlijke integratie van de verschillende elementen van uw productielijn; van embedded informatica tot operator interfaces, van sondes tot productiebeheer.


>
Annonce

Level IT levert oplossingen om de

productiviteit, de samenwerking en de collectieve intelligentie te verbeteren.


Oplossingen

PracteosPracteos

Ontdek de oplossing voor het dagelijks beheer van de acties en processen rond QHSE, RH en TPM.

SchenkingsbeursSchenkingsbeurs

De Schenkingsbeurs is het platform voor de bestrijding van voedselverspilling!

SAMSSAMS

Personaliseerbare software voor opslagplaatsbeheer, geoptimaliseerd voor de behoeften inzake het beheer van graansilo's.