Level IT

Level IT SAMS is een personaliseerbare software voor opslagplaatsbeheer, geoptimaliseerd voor de behoeften inzake het beheer van graansilo’s.
vue_loge_02

Level IT SAMS is een complete software waarmee u met een groot gamma automatiseringscontrole- en meetapparatuur kunt werken en een volledig geïntegreerde en automatische oplossing voor opslagplaatsbeheer kunt leveren voor vele configuraties van graansilo’s. U omzeilt daarbij de obstakels die gepaard gaan met het ontwerp en de ontwikkeling van de optimalisaties en de visualisatielogica’s van dit domein

 

Level IT SAMS maakt gebruik van moderne technologieën en het client-/servermodel kan de capaciteit leveren om opslagplaatsen met verschillende structuren te beheren (opstelling van de graansilo’s). De architectuur van Level IT SAMS is gebaseerd op OLE voor de controle van de procedures (OPC), wat een vlotte integratie met een breed gamma automatiseringssystemen mogelijk maakt.

vue_10loges_01

Als u van plan bent de doeltreffendheid van de exploitatie van een opslagplaats van graansilo’s te verbeteren, dan is de software van  Level IT SAMS uw beste partner voor deze keuze. Wij leveren een uitmuntende technologie en onze ervaring zal u helpen uw doelstelling met succes te behalen.

Wilt u weten wat Level IT voor u kan doen? Stuur ons dan een   informatieaanvraag.