Level IT

Level IT helpt zijn klanten om te gaan met de veranderingen en de technologische problemen die bij de evolutie van de business horen. Onze relatie met onze klanten wordt als een partnerschap beschouwd en wij gooien al onze ervaring, goede werkwijzen en nodige tools in de strijd om perfect op de behoeften van onze klanten in te spelen.

Wij stellen een volledige portefeuille van IT-oplossingen voor, die het resultaat zijn van 15 jaar globale ervaring op het gebied van industriële informatica en werden ontwikkeld door onze afdeling onderzoek en ontwikkeling.

Ons doel is onze klanten oplossingen met een grote toegevoegde waarde te bieden, gebaseerd op bestaande applicaties of op reeds door ons gerealiseerde componenten.

Tijdens dit proces zijn vernuft en creativiteit essentieel.

Toepassingsgebieden

Leveringsmodel

Onze oplossingen kunnen u worden geleverd volgens een ASP-model. Dat betekent dat ze voor u toegankelijk zijn via internet of via uw privénetwerk en dus niet geïnstalleerd zijn op uw servers of pc’s.

Met ons model van levering via ASP behoren langdurige en ingewikkelde implementaties van oplossingen tot het verleden. Omdat uw software altijd up-to-date is hoeft u geen nieuwe licenties aan te kopen.

Toepassingen