Level IT

Level IT werd in 2000 opgericht. Het bedrijf levert oplossingen en diensten die klanten helpen winst te maken en tegelijkertijd gebruik te maken van de nieuwe technologieën op het gebied van Business & Manufacturing Intelligence.

Level IT biedt het hoofd aan de uitdagingen die gepaard gaan met de gebieden van de industrie en de functies van de onderneming.

In de loop der jaren hebben wij de obstakels waarmee bedrijven te maken krijgen, geanalyseerd en begrepen, en ook de elementen die een invloed hebben op hun groei. Onze realisaties zullen een grote impact hebben op uw productiviteit. Daar kunt u van op aan.

Ons team

De werknemers van Level IT zijn vooral gepassioneerd, dynamisch en beschikbaar.

Het zijn stuk voor stuk ervaren en hooggekwalificeerde professionals. Al onze ontwikkelaars hebben een bachelor- of masterdiploma informatica op zak, met daarbovenop minstens vijf jaar ervaring.

Alvorens met hun respectieve project van start te gaan of erin te stappen volgen nieuwe werknemers een volledige opleiding over de ontwikkelingsprocédés en de kwaliteitsnormen van het bedrijf.

De voortgezette opleiding en de beroepscertificatie zijn zeer belangrijk voor ons: steeds meer van onze werknemers zijn gecertificeerd.

Al onze werknemers worden regelmatig geëvalueerd op hun prestaties. Zo helpen wij hen tevreden te blijven over hun job en geven wij hen de kans vooruit te gaan.

Elke ontwikkelaar schrijft goed Frans en Engels, alle managers spreken vlot Engels.

Wij voeren een beleid van openheid. De terbeschikkingstelling van topteams voor onze klanten en partners is het sleutelelement om kwalitatief hoogstaande resultaten af te leveren.

De cyclus van kwaliteitsoplossingen

VirtuousCircleBig

Gebruikte technologieën